Energilekkasje

”Se, her har du synderen!” Bilmekanikeren legger en liten stift på disken. Jeg er glad for at det var så kjapt og rimelig å fikse. 200 kr for å få et tett dekk og slippe å bekymre seg for at man plutselig er helt på felgen, er greit.

”Du har ikke så mye energilekkasje,” påsto en venn av meg for litt siden. Jeg oppfattet at han målte sitt energinivå med mitt og at han fant årsaken til at jeg tilsynelatende orket mer, rakk over mer og ville enda mer en han. Ikke vet jeg, men kanskje hadde han rett. Kanskje noen har mer energilekkasje.

Psykologstudentene lærer om hjernen, og de sier at hvis man har for mye å tenke på, så blir det helt enkelt vanskelig å konsentrere seg. Følelser, ting i underbevisstheten og åpenbare bekymringer kan tydeligvis forstyrre konsentrasjonen ganske kraftig.

Folk sier de er på felgen. Luften har gått ut. Hva er det som får luften til å gå ut? Det finnes åpenbart en lekkasje. Det finnes flere årsaker for lekkasje. Noen ganger er det ting som må fikses. Det kan være en liten ting som får stor effekt. Det kan være noe som ser ubetydelig ut, men som likevel er viktig. Og noen ganger er det kanskje veldig tydelig.

Johannes skriver:
«Sier vi at vi ikke har synd, da bedrar vi oss selv, og sannheten er ikke i oss.  Men dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig, så han tilgir oss syndene og renser oss for all urett.»

Jeg bestemmer meg for gjør det jeg kan for å tette de små hullene og fikse de småtingene jeg blir gjort oppmerksom på.

her er synderen

Bibelref: 1.Joh 1,8-9

Én tanke om “Energilekkasje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *