Brukernavn og passord

Jeg vet ikke hvor mange pålogginger jeg har, men det er ikke få. Allverdens nettsider, medlemskap, pinkoder, kortkoder og låsemekanismer gjør at jeg går rundt og husker på en haug av brukernavn, passord og koder.

Det var ikke sånn før. Da holdt det med en kjetting, en lås, kanskje en nøkkel og noen kontanter. Det moderne samfunnet har gjort det veldig upraktisk å bli utsatt for blackout eller problemer med kortidsminnet. Heldigvis har jeg klart å lage meg noen ålreite, sikre huskeregler for noen av passordene mine.

I vinter var jeg på et foredrag med en IT-guru innenfor kryptering og passord. Heldigvis finner han det utrolig interessant selv og kan derfor holde ganske underholdende foredrag om betydningen av sikre passord. Men det er ikke spøk å forholde seg til dagens teknologiske verden.

I den åndelige verden finnes det også en pålogging. Det er ikke alle som er klar over det, men den åndelige verden er tilgjengelig om man har et brukernavn og kjenner språket og kodene. Det hender jeg snakker med folk som gir uttrykk for at Gud skal gi seg til kjenne hvis han finner det for godt. I følge Bibelen er det derimot helt opplagt at Gud finnes og invitasjonen til å få kontakt med Gud er veldig tydelig.

Hvilke brukernavn og passord trenger jeg for å få kontakt med Gud?

Brukernavn: …………………….. (fyller inn mitt eget)
”jeg har kalt deg ved navn, du er min.”

Passordet: Jesus Kristus
”Det finnes ikke frelse i noen annen, for under himmelen er det ikke gitt menneskene noe annet navn som vi kan bli frelst ved.”

På tide å logge seg på.

Bibelref: Jes 43,1 og Apg 4,12

Én tanke om “Brukernavn og passord

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *