Hvordan se bra ut naken

Det finnes vel knapt et flauere TV-program. Jeg klarer meg lenge med reklamen for det. Ideen er muligens god, men å gjøre det til TV-underholdning sorterer nesten i kategorien sosialpornografi. Ikke vet jeg om noen blir inspirert av dette til å studere seg selv og andre i speilet, og vurdere å se det hele på en ny måte.

Å drømme at man plutselig sitter på skolen eller en konsert kliss naken, eller i en bar i pysjamasen er vel også et klassisk mareritt og vil i noen tilfeller avsløre frykten for å bli totalt avkledd og avslørt. De fleste kan sikkert fremkalle panikken i det man oppdager at man står der uten en tråd på kroppen, og at det er komplett umulig å få tak i noe å dekke seg med.

Nå når det blir kaldere i været begynner det også å bli flaut å bli observert i undertøyet. Noe som grenser til helt naturlig hvis det er over 30 varmegrader ute. Det er ganske fascinerende. Selvom vi føler at det er naturlig å kle av seg når det er varmt, må jeg si jeg fikk meg en støkk da jeg på vei hjem fra jobb plutselig møtte en godt voksen mann som spylte et fortau i en tett traffikert gate kun iført speedo. Jeg ble litt lattermild egentlig, og fyren var sikkert nærmere 70.

Naturistene hevder at det mest naturlige er å gå kliss naken. De fleste av oss vil synes at naturligheten blir en hemsko når det nærmest blir forbudt å ha klær på. Da blir jo nakenheten et fangenskap.

Uansett. Vi kommer naken inn i verden og kan heller ikke ta med oss noe når vi går herifra.

«Ingen skapning er skjult for ham. Alt ligger åpent og nakent for øynene på ham som vi skal stå til regnskap for. «

Bibelref: Heb 4,13
Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *